Luchthappen

Het hebben van voldoende zuurstof lijkt iets gewoons. Maar is dat ook zo? Komen wij niet allemaal wel eens in de situatie dat ons de adem wordt ontnomen? We behoefte hebben aan wat extra zuurstof? Die momenten waarop we gaan gapen, zuchten of in ademnood zijn, zijn voor iedereen herkenbaar. De vraag is: hoe ga je dan van luchthappen naar levenslucht innemen.

Energie

Zuurstof is nodig om energie te produceren. Op die manier hou je je lichaam gezond en goed aan het werk. Wie te weinig lucht binnen krijgt, heeft dus een probleem. Een tekort aan zuurstof kan vermoeidheid, stress en ademhalingsmoeilijkheden veroorzaken en kan een negatief effect hebben op je organen. Te denken valt aan mensen met een astmatische aandoening, COPD, maar ook aan topsporters die veel van hun lijf vragen.

Herstel

Het toevoegen van pure zuurstof (99,5%) aan je bloed kan je helpen bij herstel. Medische zuurstof helpt het herstel van je spieren en organen, bijvoorbeeld na een sportprestatie. Denk eens aan het effect op je gestel als je een tijdje in een slecht geventileerde omgeving bent geweest. Ook dan heeft je lichaam behoefte aan een steuntje in de rug.

Inhaleren

Er zijn inhaleerbussen te verkrijgen die jouw lijf voorzien van een enorme powerboost. De flacons zijn voorzien van een ademkap die je eenvoudig over je gezicht plaatst. Een 4 liter blik is gemakkelijk mee te nemen in je tas. Altijd prettig om bij de hand te hebben als je aan het werk bent, in je vrije tijd, tijdens het sporten of als je op reis gaat.

Opgelucht ademhalen

Wie denkt dat medische zuurstof ‘gebakken lucht’ is, heeft het mis. Je zult je weer sneller fit voelen en betere prestaties kunnen leveren. Na het inademen van de frisse lucht zul je ervaren dat je weer opgelucht kunt ademhalen.

https://www.youtube.com/watch?v=K9wvZOV9HbM