Protool | De krachtige visie op het ondernemingscultuur tijdens de zwaarste omstandigheden.

Protool is een bedrijf dat zich in 1994 gevestigd heeft in Duitsland. Het bedrijf heeft ten aller tijde een krachtige visie op het gebied van gereedschap en accessoires.  Het bedrijf wil dat het merk Protool voor 100 procent betrouwbaar is en dat het de gebruiker nooit in zware omstandigheden tegen gaat werken.

Het bedrijf protool gaat zelfs bouwplaatsen langs om met de mensen te praten of het product naar wensen voldoet en of er misschien nog op of aanmerkingen zijn. Met deze kennis die ze daar aantreffen proberen ze het product te verbeteren en misschien nieuwe ideeën op te doen. Via deze manier van onderzoek blijf je dicht bij de klant en luister je ook echt naar de problemen van je product.

Protool werkt ook zeer veel samen met exclusieve distributeurs. Door de combinatie van goed luisteren en nauw samen te werken met de distributeurs houdt je goed de controle over hoe het in de markt gaat en kan je snel en efficiënt de markt bewerken. Door deze informatie heb je ook een effectieve productontwikkeling omdat je van alle kanalen precies hoort wat wel goed is en wat niet goed is. Het nadeel van deze acties zijn dat de

Welk assortiment biedt Protool aan?

Het assortiment van protool is zeer uitgebreid en bied de consument en de bedrijven de hulp die ze nodig hebben. Het assortiment gaat van een boorhamer tot een acculamp en is zeer gewild bij de professionele handelaren. Het assortiment is zo uitgebreid dat ze alles kunnen leveren op het gebied van gereedschap. Het bedrijf is zo op de bouw gericht dat het ook last heeft van de crisis maar doordat hun continu in aanspraak zijn met de consumenten/bedrijven hier veel informatie uit kunnen halen en zich flexibel op kunnen stellen.

Kleine greep uit het assortiment is

– Accu boormachine
– Haakse slijpmachine
– Boorhamer
– Alles stofzuiger
– en nog veel meer…