De kerstvakantie is weer aangebroken, een tijd waarin iedereen weer wat vrije tijd heeft en deze zo goed mogelijk wil besteden. Dat kan natuurlijk door een bezoekje te brengen aan die oom of tante die je al zo lang niet gezien hebt, maar daar wil je eigenlijk ook niet de hele dag blijven zitten. Je kunt echter ook gaan klussen in je eigen huis, bijvoorbeeld met een SDS Max boorhamer of een SDS+ boorhamer. Deze producten vindt je natuurlijk in onze webshop, waar je ze bovendien altijd snel thuisbezorgd krijgt.

Heeft u al een SDS+ combihamer of een SDS Max boorhamer in huis? Dan hoeft dat natuurlijk niet te betekenen dat u kunt stoppen met lezen. We hoeven u alleen niet meer te vertellen hoe goed deze apparaten zijn. Ze leveren topwerk doordat ze gebruikmaken van de laatste technieken. U heeft er alleen wel speciale hulpstukken voor nodig, zoals een opzetstuk voor een SDS+ combihamer.

Zo’n SDS+ combihamer kunt u bijvoorbeeld dienst laten doen als SDS+ boorhamer, maar ook als een echte en professionele beitelhamer. Het woord combi zit natuurlijk niet voor niets in de naam verwerkt. Dit betekent echter wel dat de nodige accessoires onmisbaar zijn om het apparaat optimaal te benutten.

Haal het maximale uit uw SDS Max boorhamer

Als u voorafgaand aan een klus merkt dat de boren die u wilt gebruiken niet meer helemaal scherp zijn of een beetje krom zijn, dan vindt u bij ons in de webshop alle opzetstukken voor een SDS+ boorhamer. Als u deze bestelt weet u niet alleen zeker dat u ze snel in huis heeft, maar ook dat u uw klus op het hoogst mogelijke niveau kunt afronden.

Natuurlijk vindt u op onze site nog veel meer soorten gereedschap, zowel op accu als met een snoer. Breidt uw collectie daarom snel uit en wordt een echte vakman. Dan weet u in ieder geval dat u tijdens de volgende kerstvakantie weer lekker kunt klussen, en niet opnieuw naar dat vergeten familielid hoeft te gaan!