Zo vlak na de feestdagen of aan het begin van de zomer gaat iedereen weer denken aan afvallen. Er mogen best wel een paar kilootjes af en dit wil je doen op een gezonde en toch smakelijke manier.

Eiwitdieet

Één van deze methodes is een 10 dagen dieet. Een smakelijk alternatief om met een eiwitshake je dag te beginnen. Geen boterhammen met jam of hagelslag met vele calorieën, maar een shake die ervoor zorgt dat je afvalt. Minder calorieën en veel gezonder.

Smaken

Deze zijn er in verschillende smaken: bijvoorbeeld aardbei, vanille of banaan. Je kunt dus ook nog afwisselen. Doe één of twee schepjes in een glas magere melk of sojamelk en roer goed. Of doe het in een speciale schudbeker zodat er een romige schuimlaag ontstaat. Maar het kan ook gemengd worden in een bakje magere yoghurt. Vervang hiermee één of twee van je maaltijden en eet daarnaast een gezonde warme maaltijd. Het lichaam krijgt voldoende voedingsstoffen en de extra kilootjes raak je op een verantwoorde manier kwijt.

Gezond en eenvoudig

De dieetshakes zorgen ervoor dat je niet zo snel een hongergevoel krijgt. Je grijpt minder vaak naar een koekje of chocolaatje of naar een zakje chips. En niet alleen vrouwen kunnen van deze methode gebruik maken, ook mannen hebben baat bij dieetshakes. Maar deze afvaldrank doet veel meer. Het bevordert het vetverlies en het beschermt ook het spierweefsel. En door de voedingsvezels worden je darmen gestimuleerd. Je hoeft je ook geen zorgen te maken dat je te weinig vitamines en mineralen naar binnen krijgt. De dieetshake is zo samengesteld dat het alles in zich heeft wat het lichaam nodig heeft. Op een eenvoudige en betrouwbare manier afvallen is wat iedereen wil. En deze dieetshakes maken dit mogelijk. Met discipline en doorzettingsvermogen, kun je ver komen en went het lichaam aan deze regelmaat. Zo raak je onbewust de extra kilo’s kwijt en voel jij je al snel weer helemaal fit. En hiermee krijgt ook je zelfvertrouwen een boost. Want voel jij je lichamelijk goed, dan durf je meer en weet je dat je zekerder in het leven staat. Afvallen in 10 dagen is heel eenvoudig met eiwitshakes.