Als u wakker wordt met het idee ‘waar ben ik eigenlijk’, dan weet u zeker dat u een leuk feestje hebt gehad. U kijkt een beetje verdwaasd om u heen, er komt er daarna achter dat het uw eigen slaapkamer is. O ja, ik was gisteren jarig, is wat er direct door uw hoofd gaat. Dat betekent dat er in en om uw huis waarschijnlijk veel rotzooi ligt. U besluit uit bed te komen en op ontdekkingsreis uit te gaan. Als de ergste duizelingen voorbij zijn komt u er achter: hier kunt u wel bladblazers bij gebruiken.

TuinOmdat u heaters in de tuin heeft opgehangen zijn de meeste gasten tot diep in de nacht in uw tuin blijven hangen. Het ziet er dan ook niet meer hetzelfde uit als 24 uur eerder. De heaters hebben dan misschien wel goed hun werk gedaan, de drank schijnbaar ook. Dat een paar mensen zo’n rotzooi kunnen maken, ongelooflijk.

Gelukkig zijn alle heaters heel gebleven en hoeft u alleen het spul maar op te ruimen. Dat het nog een beetje naar drank ruikt helpt niet echt bij het herstelproces, maar hoe sneller alles er weer netjes uit ziet, hoe beter. Dat betekent: bladblazers in aanslag.

Het geluk van het hebben van bladblazers

Omdat u met een elektrisch apparaat alles weer snel aan de kant hebt lijkt het al snel weer toonbaar. Maar ook op de tegels blijkt een behoorlijke aanslag te zijn achtergebleven. U trommelt een paar vrienden op – zij hebben het immers ook smerig gemaakt – en gaat samen met de hogedrukreinigers aan de slag.

Omdat u bij de aanschaf van de hogedrukreinigers in de webshop voor gereedschap goed heeft nagedacht over wat u wilde kopen heeft u een paar topapparaten gekocht. Geen hogedrukreinigers met weinig vermogen, maar semiprofessioneel materiaal. En daar plukt u nu de vruchten van.

Met het juiste tuingereedschap ligt de hele tuin er snel weer spik en span bij. Tijd om weer een biertje open te trekken en te proosten op het harde werk.