Bij het bouwen van een huis zijn er veel dingen die onverwachts verkeerd kunnen gaan. En niet alleen vanwege het weer of vanwege onvakkundige mensen op de bouwplaats. Denk bijvoorbeeld eens aan een hoge luchtvochtigheid tijdens het plaatsen van een vloer. Dit kan er voor zorgen dat een geplaatste houten vloer helemaal krom trekt na enkele dagen. Dat wil natuurlijk niemand. Daarom bieden we in onze webshop een vochtmeter aan die precies kan constateren of het verstandig is om een vloer te leggen.

Als blijkt dat het vochtgehalte in een ondervloer nog te hoog is om een vloer overheen te leggen is het verstandig om de bron van dit probleem op te zoeken. Dat kan bijvoorbeeld door een vochtmeter op de vloer te leggen en de natste plek in het oppervlakte te zoeken.

Vervolgens kan met een inspectiecamera of met leidingdetectoren bekeken worden of het probleem zich in de vloer bevindt, of gewoon ontstaan is vanwege een hoge luchtvochtigheid door het weer. Een inspectiecamera kan daar altijd uitsluitsel over geven en ook leidingdetectoren zijn bij dergelijke klussen zeer dankbare stukken gereedschap.

Bestel een vochtmeter en krijg hem gratis thuisbezorgd

Als u besluit om bijvoorbeeld een inspectiecamera bij ons te bestellen wilt u natuurlijk niet dat bovenop het aankoopbedrag nog eens een fikse opslag komt vanwege het verzenden van het pakket. Daar hoeft u zich dan ook geen zorgen om te maken. Wij versturen het pakket namelijk gratis naar u op. De enige uitzondering die we daarop maken is als het gaat om pakketjes met een erg kleine verkoopwaarde.

Daarom hoeft u bij de aankoop van leidingdetectoren nooit bang te zijn dat u verzendkosten hoeft te betalen. Bovendien bezorgen we uw bestelling altijd erg snel bij u thuis of op de zaak. Zo kunt u ondertussen gewoon doorwerken en kosten de gereedschappen u dus in verhouding nog minder. U bent namelijk geen tijd kwijt aan de aankoop. Zien we u snel in onze webshop? Wij verwachten van wel!