Wat is exact een tuinposter?

Een tuinposter is een foto of afbeelding op weerbestendig zeil. Simpel gezegd is het dus eigenlijk een poster die je buiten ophangt. De buitenomgeving wordt met een tuinposter levendiger gemaakt. Met weerbestendig bedoelen we trouwens dat de tuinposters opgewassen zijn tegen wind, regen en sneeuw; dat de posters ondanks die invloeden lange tijd hun originele kleuren behouden.

Online je eigen vlieger ontwerpen

Maak die ervaring nog bijzonderder. Want online maak je je eigen vlieger. Een vlieger met daarop jouw foto of portret. Van een uniek exemplaar als cadeau voor een bijzonder iemand tot vele honderden of zelfs duizenden vliegers als relatiegeschenk.

Hoge kwaliteit vliegers

Online verzekert jou ervan dat jij uren lang kan genieten van het vliegeren. Om vliegers te drukken, heb je sowieso materiaal nodig van hoge deugdelijkheid. Bij ons heb je de garantie dat jouw vlieger van hoge deugdelijkheid zal zijn. Deze hoge kwaliteit bieden wij aan tegen lage bedragen.

Zeil geeft de klassieke aantrekkingskracht die iedere afbeelding een aantrekkelijk plaatsje geeft in de woon-, en werkomgeving.

Wij maken alleen gebruik van de aller- materialen. Na een heleboel jaren zullen de kleuren nog steeds goed blijven. Ook wanneer de foto op canvas constant in het zonlicht staat. Wij gebruiken het stevigste canvas wat beschikbaar is. Dus geen goedkoop linnen!Omdat we spielatten gebruiken is het doek op ieder ogenblik bij te spannen.

Ontwerp je eigen tuinposters

Tuinposters zijn een modeverschijnsel. Op heel veel websites kun je een tuinposter bestellen. In heel wat gevallen zijn dat de standaard platen. Deze kwam je in het verleden meestal tegen in winkels. Online kun je je eigen tuinposter ontwerpen en laten drukken. Heel simpel en erg goedkoop.

Maak ogenblikkelijk gebruik van onze online modules waarin jij jouw eigen ontwerpen kan maken voor vliegers, tuinposters en foto op canvas.